SAITAMA SUSHI WOK & THAI RIJMENAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 501 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Saitama Sushi Wok & Thai Rijmenam. Meer weten? Ontdek meer

18 nov 2022 om 22:42 Heerlijk eten, vriendelijke bezorger. Erg tevreden. De combo mix was fantastisch. Verse producten.
15 nov 2022 om 20:11 Bezorgtijd wat langer maar overheerlijke sushi
11 nov 2022 om 20:06 Iets langer moeten wachten door de feestdag. Maar alles was nog steeds super vers.
16 sep 2022 om 22:14 Noedels was lekker. De sushi was echt een afknapper. Niet lekker en niet vers.
7 aug 2022 om 0:08 Altijd snel geleverd, altijd super lekker!
6 aug 2022 om 23:40 Lekkere sushi (zeer vers) maar om 19u15 besteld voor levering om 20u, dit uur werd bevestigd maar levering pas om 21u15.
31 jul 2022 om 19:54 Meer als 2uur moeten wachten. Nog steeds geen levering.
23 jul 2022 om 22:45 Zeer zeer lang wachten. Sushi leek me ook niet erg vers. Afknapper!
22 jul 2022 om 7:48 NIET DE EERSTE KEER DAT WE EEN FOUT IN ONZE LEVERING TOV DE BESTELLING VASTSTELLING !(pad thai met scampis besteld en met rundsvlees gekregen, ook prijsverschil)
10 jul 2022 om 21:30 ik had al ene keer bij hun besteld was er niet tevreden dacht dat ik een 2keer ga proberen maar toch was het super slecht eten en meer dan 2 uur aan het wachten. ik ga daar nooit meer bestelen
10 jul 2022 om 20:55 Lekker eten. Maar: Bezorgtijd was 59 min. We hebben uiteindelijk meer dan 2u gewacht. De bestelde drank ontbrak.